Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή ΑΕΔΙΚ στο Ναυτιλιακό Συνέδριο Breakbulk Caspian 2018

Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή ΑΕΔΙΚ στο Ναυτιλιακό Συνέδριο Breakbulk Caspian 2018

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση συμμετείχαμε ως ομιλητές στο Ναυτιλιακό Συνέδριο της Caspian BREAKBULK 2018, με αντικείμενο τις μεταφορές φορτίων από την Κασπία στη Μαύρη θάλασσα και στη Μεσόγειο, στο πλαίσιο του πλάνου προώθησης των πωλήσεών μας.

Παρουσιάσαμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες και αναλύθηκαν τα οφέλη των εταιρειών που χρησιμοποιούν την Διώρυγα της Κορίνθου παρακάμπτοντας τον περίπλου της Πελοποννήσου.

Η παρουσία μας συνδέθηκε με τους ρυθμούς ανάπτυξης της Ελληνικής Οικονομίας μετά την έξοδο από τη μνημονική στενωπό και έτυχε επικροτήσεων από τους συμμετέχοντες που αντιπροσώπευαν τους μεγαλύτερους ομίλους στο χώρο των παγκόσμιων μεταφορών.

Ήδη επικαιροποιήθηκε η συνεργασία μας με τις εταιρείες “AZERBAIJAN CASPIAN  SHIPPING”,  η οποία μας προσέφερε φιλοξενία, καθώς και την “PΑLMALI SHIPPING”, συνεργασίες που είχαν αδρανοποιηθεί εδώ και μια δεκαετία.

Ο Γενικός Διευθυντής, κος Γιώργος Ζουγλής, στο βήμα και η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ελένη Σακισλή

Ο Γενικός Διευθυντής, κος Γ. Ζουγλής, ο Νομικός Σύμβουλος, κος Η. Γιάτσιος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κα Ε. Σακισλή,ο Εκπρόσωπος του Τμήματος Πωλήσεων, κος Δ. Ρούσσης

Στα γραφεία της Azerbaijan Caspian Shipping με τον κ. Ruslan Gurbanov,Head Operation & Chartering Department και τον κ. Parviz Asgarov, Operation – Commercial Department