Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Ισθμία, 12 Οκτωβρίου 2017

Με αφορμή τα συμβάντα στην αθλητική εκδήλωση της 24/9/2017 στο χώρο του καναλιού η Διοίκηση της Εταιρείας ΑΕΔΙΚ θέλει να ενημερώσει τα εξής.
Η Εταιρεία έχοντας συναίσθηση του σημαντικού ρόλου της στην ευρύτερη περιοχή ΚΟΡΙΝΘΟΥ και ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ συναινεί με κάθε τρόπο όπως κάνει εδώ και πολλά χρόνια σε εκδηλώσεις που διαφημίζουν και τονώνουν την τοπική κοινωνία και προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.
Σε αυτά τα πλαίσια η Διοίκηση ομόφωνα συναίνεσε στη διεξαγωγή της εκδήλωσης (ομού με άλλους φορείς, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ-ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ), χωρίς να έχει καμία ανάμειξη και ευθύνη στα οργανωτικά της εκδήλωσης, όπως βέβαια και κανείς άλλος πλην του ενδιαφερόμενου που ζήτησε την παραχώρηση του καναλιού για την χρονική περίοδο της αθλητικής εκδήλωσης.
Θέλουμε να σας γνωρίσουμε ότι η ΑΕΔΙΚ δεν έχει αντικείμενο την διοργάνωση αγώνων και δεν διαθέτει υπηρεσίες και προσωπικό που να ασχολούνται με αυτούς.
Η εξέλιξη του αγώνα δημιούργησε προβλήματα στους συμμετέχοντες αθλητές τα οποία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι διοργανωτές που είχαν και την αποκλειστική ευθύνη της διοργάνωσης.

Τέλος, η εταιρεία Α.Ε.ΔΙ.Κ. με Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου δεν έχει πλέον καμία σχέση με την εταιρεία «ΩΓΥΓΗΣ» που είχε αναλάβει την εκδήλωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΚΑΡΗΣ