Δελτίο Τύπου: Διακοπή λειτουργίας – Επανεκκίνηση εργασιών αποκατάστασης

Δελτίο Τύπου: Διακοπή λειτουργίας – Επανεκκίνηση εργασιών αποκατάστασης

Δελτίο Τύπου

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

 

Ενημερώνουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας ότι από αύριο Τρίτη 4.10.2022 και ώρα 07.00 η Διώρυγα θα κλείσει εκ νέου για την επανεκκίνηση των εργασιών αποκατάστασης της δεύτερης φάσης.

Η Διώρυγα λειτούργησε αδιάκοπτα και με ασφάλεια καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο όπου καταγράφηκαν οι καλύτερες επιδόσεις της τελευταίας 20ετίας. Συγκεκριμένα εξυπηρετήθηκαν τουριστικά και εμπορικά πλοία πλέον των 70 διαφορετικών εθνικοτήτων, ενώ το σύνολο των διελεύσεων για το σύντομο διάστημα που λειτούργησε ανήλθε περίπου στις 6.000. Επιπρόσθετα οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία σε αυτό το διάστημα να γνωρίσουν και να αξιοποιήσουν όλες τις νέες δυνατότητες των OnLine ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών (e-ticketing).
Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας που μας υποστήριξαν και εμπιστεύθηκαν τις υπηρεσίες μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι όπου θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αποκατάστασης και η Διώρυγα θα είναι διαθέσιμη για την ναυτιλία σε πλήρη πλέον λειτουργία. Με συχνές ανακοινώσεις θα σας ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις.

This site is registered on wpml.org as a development site.