Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΔΙΚ στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

Δελτίο Τύπου: Συμμετοχή ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΔΙΚ στους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κόρινθος, 29-05-2018

Η Α.Ε.ΔΙ.Κ συμμετείχε στους «2ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ανωνύμου Εταιρείας Διώρυγος Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ) έγινε η πρώτη ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα σε Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού. Η ομάδα πήρε μέρος στη διοργάνωση που διεξήχθη στην πόλη Λα Μπολ της Γαλλίας και, μέσα από τη συμμετοχή της, πρόβαλε τη χώρα, αλλά και την περιοχή της Κορίνθου σε ένα event όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 7.000 αθλούμενοι και συνοδοί από όλο τον κόσμο. Η επόμενη αντίστοιχη διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Ελλάδα από τις 17 έως τις 21 Ιουνίου 2020.

«Η Α.Ε.ΔΙ.Κ. συμμετείχε στους «2ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού» και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε εκπροσώπους εταιρειών από πολλές χώρες, να προβάλλουμε τη Διώρυγα ώστε να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης, κάτι που θα βοηθήσει και την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Η ποδοσφαιρική μας ομάδα, με προπονητής τον Τάσο Πέρρα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, μπήκε στις 12 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και οι εργαζόμενοί μας κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εκεί χάρη στην ομαδικότητα και την αλληλεγγύη που έχουν», υπογράμμισε η διευθύνουσα σύμβουλος της Α.Ε.ΔΙ.Κ. Ελένη Σακισλή.

Η αποστολή της Α.Ε.ΔΙ.Κ πρόσφερε και στις 40 ομάδες, που πήραν μέρος στο τουρνουά, προϊόντα της περιοχής της Κορίνθου: κρασί από τη Νεμέα καθώς και λάδι και σταφίδες από την Κόρινθο, κάτι που ενθουσίασε τους εκπροσώπους των ομάδων.

Οι εργαζόμενοι – ποδοσφαιριστές της Α.Ε.ΔΙ.Κ. είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με εργαζόμενους από διάφορες εταιρείας, φορείς και οργανισμούς και, μέσα από τον αθλητισμό, να αναπτύξουν φιλίες και να γίνουν πρεσβευτές διαφήμισης της Εταιρείας και της περιοχής, γενικότερα.

Η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΔΙΚ

 

Η σημαία των αγώνων που παρέλαβε η Επιτροπή της διοργάνωσης για το 2020