Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

Ισθμία, 23 Οκτωβρίου 2017Η

Η Εταιρεία μας κλείνοντας τον εννεάμηνο κύκλο των δραστηριοτήτων της για το έτος 2017, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι οι συντονισμένες ενέργειες προώθησης των πωλήσεων της έχουν αποδώσει τα μέγιστα, Συγκεκριμένα:

  • Η συμμετοχή μας σε παγκόσμιες εκθέσεις με ναυτιλιακό αντικείμενο και οι συναντήσεις B2B με ναυτιλιακούς πράκτορες, μας έδωσαν την δυνατότητα να προβάλουμε τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρουμε.
  • Συνάψαμε συμφωνίες με νέους πελάτες και ταυτόχρονα κατορθώσαμε να επιστρέψουν πελάτες μας που δεν έκαναν χρήση των υπηρεσιών μας από το 2011, κυρίως λόγω της μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας.
  • Αξιοποιήσαμε την αύξηση του Τουρισμού στην χώρα μας, παρέχοντας υπηρεσίες ποιότητας και ασφαλείας σε μεγάλα τουριστικά πλοία, που προτίμησαν Ελληνικούς προορισμούς έναντι αυτών της γείτονος χώρας.
  • Οι διελεύσεις εμπορικών πλοίων έχουν αυξηθεί σημαντικά κι αυτό οφείλεται κατά πρώτον κυρίως στην ανάπτυξη της οικονομίας και κατά δεύτερον στην αύξηση των δρομολογίων από το εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων της Θίσβης προς λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου, λόγω του κατασκευαστικού έργου των αγωγών TANAP και ΤΑΡ.

Η αύξηση των πωλήσεων μας ξεπέρασε το 15% και μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη μας επενδύθηκε ήδη σε αγορές και συντηρήσεις παγίων (αυτοκίνητα και σκάφη). Οι προμήθειες μας πραγματοποιούνται κυρίως από την Τοπική Αγορά προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην τόνωση του κύκλου εργασιών του Νομού.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από πολλά χρόνια η Εταιρεία μας προέβη σε προσλήψεις προσωπικού (ναυτικοί και υπάλληλοι) υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των εργαζομένων.
Τα μέχρι σήμερα Οικονομικά Στοιχεία κατατάσσουν την Α.Ε.ΔΙ.Κ. στις πρώτες θέσεις των Εταιρειών του Δημοσίου που κατάφεραν να εξυγιανθούν θεσμικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες εν μέσω κρίσης.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ.: 27410 30880, Fax: 27410 30884
E-mail: corinth_canal@aedik.gr