Εκθέσεις – Συνέδρια

1ο Διεθνές Ναυτιλιακό Συνέδριο

Με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα, η Α.Ε.ΔΙ.Κ. είχε την τιμή να είναι προσκεκλημένη από την Ένωση Τούρκων Πλοιοκτητών και την συνεργάτρια εταιρεία DADAYLILAR SHIPPING GROUP στο 1ο Διεθνές Ναυτιλιακό Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 στην Κωνσταντινούπολη το οποίο αφορούσε την εισαγωγή νέων τεχνολογιών στον κλάδο της Ναυτιλίας καθώς και την ανάλυση των θαλάσσιων διαδρομών μεταφοράς φορτίων στην Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο.

Η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου στην 87η ΔΕΘ 2023

Η ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  στο 𝗚𝗿𝗼𝘄𝘁𝗵𝗣𝗮𝘃𝗶𝗹𝗹𝗶𝗼𝗻 𝞃𝝾𝞄 𝝤𝝻ί𝝺𝝾𝞄 𝞃𝝾𝞄 𝝪𝝿𝝴𝞀𝞃𝝰𝝻𝝴ί𝝾𝞄 𝞂𝞃𝝶 𝝙𝝚𝝝 𝟮𝟬𝟮𝟯.

Ως μέλος του μοναδικού Ομίλου Δημοσίων Εταιρειών, μαζί με το Υπερταμείο, παρουσιάστηκαν τα εταιρικά επιτεύγματα και οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες των δημοσίων εταιρειών προς τους πολίτες, αλλά και τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης και ESG.

TRIERES Kick Off Meeting

Η επίσημη έναρξη του Έργου «TRIERES» που συγχρηματοδοτείται από το ενωσιακό πρόγραμμα Horizon Europe και το Clean Hydrogen Partnership πραγματοποιήθηκε στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα. Συντονιστής του έργου είναι η Motor Oil και συμμετέχουν συνολικά 26 εταίροι από πέντε χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Αυστρία, Ολλανδία, Αίγυπτος) και έχει διάρκεια 58 μήνες. Κατά την πρώτη μέρα της συνάντησης της κοινοπραξίας χαιρετισμούς απηύθυναν ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών κ. Ι. Ξιφαράς, ο CEO της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας – Υπερταμείο κ. Γ. Δημητριάδης και ο CEO της Ανώνυμης Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες – ΟΣΥ κ. Σ. Αγιάσογλου.

Θεοφάνεια 2024 - Ρίψη Τίμιου Σταυρού